در سالیان اخیر، تحوالت تحولات ناشی از فناوری های اطلاعات و ارتباطات بیشترین تاثیر را در حیات بشر داشته اند. دنیای ارتباطات و تولید اطلاعات و دانش به سرعت در حال تغییر بوده و تحولات گسترده ای را در تمامی عرصه های اجتماعی و اقتصادی بشریت به دنبال داشته است و تاثیر آن بر جوامع بشری به گونه ای است که جهان امروز به سرعت در حال تبدیل به یک جامعه بزرگ اطلاعاتی و دانش محور است. در سیستمهای تلاش بر این است که با استفاده از فناوری کامپیوتری بر اساس اطلاعات جمع آوری شده و تجربه خبرگان سطح مدیریت سازمانی ارتقا یابد. شاید قطع شدن برق و در نتیجه خاموش شدن یک دستگاه کامپیوتر در منزل، از نظر کاربران عادی زیاد مهم نباشد، اما تصور آنکه مثالاً در یک اداره یا شرکت هرچند کوچک، هیچ کدام از کامپیوترها به دلیل قطعی برق، قادر به کارنباشند و نتوانیم از امکانات موجود سخت افزاری، نرم افزاری و اطلاعاتی با توجه به هزینه های صورت گرفته، استفاده کنیم و یا آنکه به دلیل اختالالت برق شهر، در همین شبکه با مشکلات و آسیب های سخت افزاری و یا حتی اشکالات اطلاعاتی، مواجه شویم ، اهمیت توجه به این موضوع را بیش از پیش آشکار می سازد. واقعیت آن است که عملکرد کلیه سیستم های انفورماتیکی بستگی مستقیم به وجود انرژی الکتریکی یا همان برق مناسب و بدون قطعی و اختلال دارد. به همین دلیل است که تامین برق مناسب، یک زیرساخت الزامی برای هرنوع فعالیت انفورماتیکی شناخته شده است که باید به آن توجه گردد.
منظور از ماشینهای اداری، تجهیزاتی همچون دستگاههای فکس، کپی، پرینتر، اسکنر، تلکس و … می باشد که عملا می تواند در هرکجا استفاده گردد. با توجه به ماهیت الکتریکی این تجهیزات، پیشنهاد می شود از یو پی اس فاران برای تامین برق اضطراری برای دستگاه های با حساسیت بالا و یا کاربرد توانی چندین برابر توان نامی دستگاه درنظر گرفته استفاده شود.
در صورت استفاده به صورت محلی در توان های پایین
در صورت استفاده به صورت مرکزی در توان های بالا
اطلاعات و مشخصات
سیستم های امنیت مراکز فناوری اطلاعات از اهمیت خاصی برخوردار است . لزوم فعالیت مداوم و کنترل آنها همواره مورد تاکید مشتریان این گروه از تجهیزات می باشند. عملکرد مدیریت هوشمند سیستم امنیت وهشداردهنده ها و همچنین سیستم های کنترل از راه دور هوشمند ، می تواند با بروز نوسانات جزیی برق و یا در هنگام قطع برق مختل شده و از دسترس خارج شود . لذا یو پی اس های فاران بابت حفظ عملکرد پیوسته این تجهیزات پیشنهاد می گردد.
اطلاعات و مشخصات
در سرورها و مراکز داده، هرگونه وقفه یا نوسان در برق میتواند منجر به از دست رفتن دادهها، آسیب به تجهیزات، یا از کار افتادن سرویسهای حیاتی شود. یوپیاس با تامین برق فوری از باتریها، امکان ادامه فعالیت سرورها را فراهم میکند تا زمانی که برق اصلی بازگردد یا امکان خاموش کردن ایمن سرورها وجود داشته باشد.
سرورهای کامپیوتری مراکز اصلی پردازش اطلاعات و مدیریت شبکه های کامپیوتری محسوب می گردند بنابراین دارای قابلیت هایی نظیر پردازنده قوی تر، منبع تغذیه قوی تر، نرم افزار ارتقا یافته و اتصالات شبکه بیشتری می باشند.یکی از مهمترین وظایف مدیران شبکه، بالا بردن قابلیت اطمینان در سرورها می باشد. کنترل لحظه به لحظه وضعیت یک سرور یکی از کلیدی ترین ابزار برای خطایابی، پیش بینی خطاهای احتمالی و همچنین بهینه کردن عملکرد سرورها می باشد . با توجه به اهمیت سرورهای کامپیوتری که در صورت از کار افتادن یک سرور ممکن است اطلاعات کل مجموعه نیز از بین برود، هیج روشی مانند استفاده از یو پی اس نمی تواند در برابر مشکالت احتمالی از آنها حفاظت کند
بنابر گستردگی تجهیزات
اطلاعات و مشخصات
روترها، سوئیچها و دیگر تجهیزات شبکه نیازمند برق پایدار هستند. اگر شبکههای کامپیوتری قطع شوند، تمامی ارتباطات داخلی و خارجی متوقف میشود. یوپیاس از این تجهیزات حفاظت میکند تا کاربران بتوانند بدون وقفه از خدمات شبکه استفاده کنند.
اطلاعات و مشخصات
سیستمهای ذخیرهسازی داده مانند SAN و NAS بسیار حساس هستند و هرگونه خاموش شدن ناگهانی میتواند باعث از بین رفتن دادهها شود. یوپیاسها تضمین میکنند که سیستمهای ذخیرهسازی بدون مشکل به کار خود ادامه دهند. – در مواردی که نرمافزارهایی مانند سیستمهای ERP یا CRM در سازمانها نصب شدهاند، قطع شدن برق میتواند منجر به از دست رفتن اطلاعات در حال پردازش شود. یوپیاس باعث میشود که این نرمافزارها بدون وقفه کار کنند و از دادههای حیاتی محافظت شود.
بنابر گستردگی تجهیزات
اطلاعات و مشخصات